Site Overlay

Gordijnen op maat

Gordijnen op maat

Gordijnen, één van de belangrijkste factoren in elk huis. Ze kunnen je interieur maken of kraken. Daarom is het belangrijk dat u er goed over nadenkt. De kleur en stof moeten namelijk perfect aansluiten met uw interieur. Bij Naaiatelier IXK staan we voor u klaar. Wij begeleiden u vanaf nul bij uw keuze. Van stijladvies tot uitwerking en ophanging. Naaiatelier IXK is de perfecte partner voor al uw gordijnen op maat.

Voor welke gordijnen kan u bij Naaiatelier IXK terecht? Kort samengevat, alle gordijnen op maat. Maar we geven u toch graag een handig overzicht mee.

GORDIJNEN OP MAAT NAAIATELIER IXK ROOSDAAL KLASSIEKE GORDIJNEN

Klassieke gordijnen

De gordijnen die u vroeger in bijna elk huis zag. Doorheen de jaren zijn deze in populariteit gedaald maar de laatste tijd zijn de klassieke gordijnen terug aan een opmars bezig. De voordelen? Ze laten vooral veel licht binnen maar u hoeft zich ook geen zorgen te maken over uw privacy. Buitenstaanders kunnen er namelijk moeilijk doorheen kijken.

GORDIJNEN OP MAAT NAAIATELIER IXK ROOSDAAL OVERGORDIJNEN

Overgordijnen

Overgordijnen worden voornamelijk gebruikt om de woning te decoreren. Bij Naaiatelier IXK kan u deze in alle kleuren en motiefjes verkrijgen. Toch zijn de gordijnen ook de ideale keuze om uw kamer te verduisteren of om de koude sneller buiten te houden.

GORDIJNEN OP MAAT NAAIATELIER IXK ROOSDAAL VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen beschouwd worden als de "modernere" versie van de klassieke gordijnen en passen in elke kamer. Voor kamers waar privacy centraal staat, zoals de slaapkamer, raden wij u aan om voor gevoerde gordijnen te kiezen. Deze laten minder licht door dan gordijnen zonder voering. Een groot voordeel van vouwgordijnen? Deze zijn makkelijker te reinigen dan klassieke gordijnen.

Wilt u ook gordijnen op maat van uw woning?
Wacht niet te lang en neem dan snel contact met ons.

5/5